Banner

گل‌های نرگس دبستان دخترانه رفاه در آزمایشگاه

گل‌های نرگس دبستان دخترانه رفاه در آزمایشگاه
در این آزمایش دریافتند:پی اچ (pH) میزان اسیدی یا قلیایی (بازی) بودن یک ماده غذایی یا محلول را مشخص می‌کند و در مقیاس ۰ تا ۱۴ اندازه‌گیری می‌شود. ۷ pH را خنثی و کمتر از ۷ اسیدی و بالاتر از ۷ قلیایی در نظر گرفته می‌شود. همچنین دانش‌آموزان عزیز با کاغذ pH و کاغذ تورنوسل انواع اسیدها و بازهای خوراکی و صنعتی را بررسی کردند. اسید صنعتی: جوهر نمکاسید خوراکی: آبلیموقلیای صنعتی: سودقلیای خوراکی: جوش شیرینآب معمولی، آب مقطر، آب نمک هم PH خنثی دارند. سپس با کاغذ PH و کاغذ تورنوسل، به بررسی PH میوه‌های رنگارنگ خود پرداختند و کلی از فهمیدن دانسته‌های جدید در مورد PH اسیدی و بازی لذت بردند.
مقالات مرتبط
پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *