Banner
سامانه آموزش آنلاین
کتابخانه الکترونیکی
Previous
Next

رویدادهای پیش رو

تجلیل از هنر ارتباطات استراتژیک

وابط ‌عمومی، مجموعه‌ای از تکنیک‌ها و استراتژی‌های مرتبط با مدیریت، مانند: انتشار اطلاعات افراد یا شرکت‌ها به مردم و به‌ویژه رسانه‌ها است. هدف اصلی اطلاع‌رسانی در مورد اخبار یا رویدادهای مهم شرکت، حفظ تصویر برند و تغییر جهت مثبت رویدادهای منفی، برای به‌حداقل‌رساندن پیامدهای آن‌ها است. روابط ‌عمومی، می‌تواند به شکل بیانیه‌های مطبوعاتی شرکت، کنفرانس‌های مطبوعاتی، مصاحبه با خبرنگاران، پست‌ها در شبکه‌های اجتماعی یا جاهای دیگر باشد. هر شخص یا نهادی که به‌صورت عمومی فعالیت می‌کند، با افشای اطلاعات مربوط به خود یا فعالیت‌های خود مواجه می‌شود. اگرچه روابط عمومی، برای خود یک صنعت است، اما هر تلاشی برای ارائه خود، به شیوه‌ای خاص به دیگران، می‌تواند نوعی روابط عمومی، تلقی شود. روابط عمومی در حقیقت، حرفه‌ای است که نیازمند مهارت، دانش و فداکاری غیرقابل‌انکار کسانی است که در این زمینه، کار می‌کنند. در روابط عمومی، احساسات و منطق، با موفقیت آمیخته می‌شود و می‌تواند، برای افراد مختلف، چالش‌بر‌انگیز باشد.جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و زمانی که اطلاعات در تمامی زمینه‌ها پیشرو است، به عملکرد سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها و هماهنگی آن‌ها در زمینه‌ها و فعالیت‌های ویژه، برای اجرای روابط عمومی، بستگی مضاعف دارد. روز روابط عمومی در ایران، مصادف با تأسیس گروه بین‌المللی تلگراف است که در سال ۱۸۶۵، برای ترویج روش‌های ارتباطی اضطراری ایجاد شد و در حال حاضر در همه اشکال ارتباطی، وجود دارد. یکی از اهداف روز جهانی روابط عمومی، کمک به مردم، برای آگاهی بیشتر، از فرصت‌هایی است که فناوری فراهم می‌کند و توجه بیشتری به اینترنت و سایر فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات داشته باشند.یکی از اهداف اصلی روابط عمومی، افزایش آگاهی عمومی در مورد سازمان، محصولات و خدمات آن است. روابط عمومی از طریق ابزارهایی مانند بیانیه‌های مطبوعاتی، شبکه‌های اجتماعی، کمپین‌های تبلیغاتی و رویدادهای عمومی، آگاهی مخاطبان را نسبت به محصول، خدمات و یا موضوعی آگاه می‌کنند.

سالروز شهادت آیت‌الله رئیسی

رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه این شورا مبنی بر ثبت سالروز شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانش (۳۰ اردیبهشت) را به عنوان روز شهدای خدمت در تقویم، ابلاغ کرد. هدف از این مصوبه که در جلسه ۹۱۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تأیید رسیده، زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدای خدمت و ارج نهادن به فداکاری‌های آنان در راه اعتلای ایران اسلامی است.آیت الله رئیسی هشتمین رئیس‌جمهور اسلامی ایران عصر یکشنبه سی‌ام اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعه‌سی» به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی سقوط بالگرد شد و با همراهانش به مقام رفیع شهادت نائل آمد. حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیس‌جمهور و تعدادی از محافظان و خدمه بالگرد، از دیگر شهدای این سانحه بودند.

بر خوان کرم

کرامت در لغت به معنای بخشندگی و بزرگی در عین عظمت است. کرامت جزئی از مراتب مردان و زنان الهی و بزرگان دین و شریعت است. افرادی که با تزکیه و پرهیز از هوای نفس؛ دنیا و متعلقات آن را کوچک شمرده و جود و کرم را شیوه زندگی خود قرار می دهند. برای تبیین کرامت چه مصداقی والاتر از اهل بیت (ع) و خاندان مطهر عصمت طهارت، که از برکات وجود ایشان، قلب و ضمیر مومنین به انوار الهی مطمئن و و در آرامش است. آری، دهه کرامت بهانه ای است برای پاسداشت وجود پر برکت اهل بیت سلام الله علیهم و شکر این نعمت مبارک توسط بندگان مخلص خداوند.در سخنی از امام صادق(علیه السلام)، سه ویژگی به عـنوان نـشانه های «کرم» معرفی شده است: «ثلاثه تدل علی کرم المرء: حسن الخلق و کظم الغیظ و غضّ الطرف» خوش خلقی و فرو خوردن خشم و چشم پوشی از اشتباهات دیگران. روایتی از امام علی(علیه السلام) نقل شده که فـرمود: «الکرم، مـِلک اللسان و بذل الاحسان» کرم آن است که انسان بر زبان خود، مسلط باشد و به دیگران احسان نماید. در روایتی دیگر، کرامت به خودداری از محرمات الهی و دور بودن از عیب و نقص تعریف شده: «الکریم من تجنب المـحارم و تـنزه عن العیوب». مولای موحدان علی (علیه السلام) در کلامی، ویژگی فرد کریم را با عبارتی دیگر بیان فرموده است: «الکریم من یعفو مع القدره و یعدل مع الأمره و یکفّ لسانه و یبذل احسانه» کریم کسی اسـت کهـ در حـال اقتدار، از خطای دیگران بگذرد و زمـانی که حـکومت در دسـت اوست، به عدالت رفتار کند و زبانش را نگه دارد و به دیگران نیکی کند. گرچه هر یک از این گوهرهای خزانه کرامت، ظاهراً به گونه ای مـتفاوت، وصـف کریم و کرامـت را بیان فرموده، ولی می توان به اتفاق آن ها در یک امر دسـت یافـت که نیکو است آن وجه اتفاق و اشتراک را نیز از خود حضرت بشنویم. آن امام همام(علیه السلام)، در گفتاری کوتاه به آن اشاره فرموده: «الکرم نـتیجه عـلوّ المـهمه» کرم، ثمره و نتیجه بلندی همت انسان است و چه نکته زیبایی در این کلام کوتـاه نهفته است. بلند همتان، کریمان تاریخ اند و بلند همت، کسی است که زبانش رها و بی مهار، غضبش خروشان، گذشتش در حال ضـعف و حـکومتش هـمراه با ظلم و تبعیض و ستم به زیر دستان نباشد. از مرزهای الهی نگذرد و مـرتکب مـحرمات نشود و در برطرف کردن نقص و عیب خود تلاش کند و خوش خلق و نیکوکار باشد. مطلب آخر این که شاید بـتوان اسـتنباط نـمود که در مکتب انسان کامل، مراد از کرم، نیکی و احسان به بشریت است که در دو قالب ظـهور مـی کند: نـیکی به دیگران با بذل و بخشش به آن ها و نیکی به خود با نگه داری زبان، دوری از گـناه و پاکی از نـقایص روحـی که با نگاهی دقیق، این هم نوعی دیگر از احسان به دیگران است، آن گاه که جامعه از آلودگـی و گـناه پاک شود، بخل و ظلم و ستم و تبعیض رخت بر می بندد و کرم به معنای واقعی تحقق خـواهد یافـت.
دانش آموزان امسال 0
دانش آموختگان 0
همکاران 0

به اطلاع همراهان گرامی می‌رسانیم که کانال رسمی روابط عمومی بنیاد فرهنگی رفاه در اپلیکیشن «بله» فعالیت دارد. این کانال به‌منظور ارتباط مؤثرتر با مخاطبان، اطلاع‌رسانی سریع‌تر و پوشش جامع فعالیت‌ها و برنامه‌های بنیاد راه‌اندازی شده و آماده است تا درگاهی باشد برای همراهی نزدیک‌تر با شما عزیزان. با عضویت در این کانال، در جریان آخرین فعالیت‌ها و برنامه‌های بنیاد فرهنگی رفاه قرار بگیرید و از محتوایی غنی، مفید و متناسب با نیازهای فرهنگی و اجتماعی امروز بهره‌مند شوید. برای عضویت در کانال کافیست آیدی درج شده را در "بله" جستجو کنید.

ravabet_omoomi_refah@